Loop naar de maan! : praktijkgids omgaan met verbale agressie in onderwijs en opvoeding. - Taghon, Geert, ....- (Antwerpen : Garant, 2008)
1. Een persoonlijke analyse als opwarmer 2. Agressie! Spreken we over hetzelfde? 3. Crisisontwikkelingsmodel 4. Lichaamstaal en agressie 5. Ontwikkelingsverloop van antisociaal gedrag / gedragsmoeilijkheden 6. Schoolcultuur: regels en reglementen 7. Preventie en debriefing, of waar alles begint 8. Enkele tips ter afronding
Keywords: Agressie -- Hulpverlening; Agressie -- Jeugd -- Hulpverlening; Agressie -- Leerlingen