Een nieuwe kijk op de experience economy : betekenisvolle belevenissen - Boswijk, Albert, ....-; Peelen, Eduard, ....-; Thijssen, Thomas, ....- ([s.l.] : Pearson, 2005)
Inhoudsopgave De agrarische revolutie Helmut Gaus, industriële revolutie, back to basic DE NIEUWE ROL VAN BETEKENIS GEVEN DOOR BEDRIJVEN pacemaker, Achmea, ANWB HOOFDSTUK S DE BEDRIJFSECONOMISCHE BETEKENIS VAN BELEVENISSEN LEGO, sociaal contract, Private Banking INTERMEZZO CASES Volkswagen, Landrover, Autostadt Interdit de cowboys van de keuken ID&T, SLAM!FM, Innercity Red Bull Music Academy Joie de Vivre, young at heart, Rolling Stone Nomad Reizen Ontdekkingsreizen herontdekt Nomad, Nepal, rugzak DE VIJF STADIA BIJ ONTWIKKELING F N REALISATIE Lego, creativiteitstechnieken, virtuele omgeving
Keywords: Beleveniseconomie