Competentie-ontwikkelend onderwijs : een verkenning. - Vlaamse Onderwijsraad (Antwerpen : Garant, 2008)
- Competentie-ontwikkelend onderwijs in Vlaanderen? / Martin Valcke - Competentiegericht onderwijs: uitgangspunten, kansen en valkuilen / Martin Mulder, Judith Gulikers, Harm Biernans - Competenties: een zoektocht naar toegevoegde waarde / Roger Standaert - Competentie-ontwikkelend onderwijs: de experiëntele benadering / Ferre Laevers - Assessment en competentie-ontwikkelend opleiden: een vsietekst / Filip Dochy, Katrien Struyven - EVC, competentiegericht beoordelen en flexibiliseren van onderwijs / Ruud Klarus - Competentie-ontwikkelend onderwijs: reflecties rond implementatie / Jan De Maeseneer - Perspectieven voor het debat
Keywords: Competentiegericht leren; Onderwijsvernieuwing