Advertising now : print - Wiedemann, Julius, ....- (Köln : Taschen, 2006)
Dit drietalige boek (Engels, Frans en Duits) presenteert 's werelds beste grafische reclamecampagnes van dit moment. Na een inleiding in het Engels, Duits en Frans worden de advertenties volledig in kleur getoond in verschillende categorieën, zoals Business & Retailers, Food & Beverage en Health & Beauty. Bij elke advertentie, veelal paginagrote kleurenfoto's, wordt verwezen naar de naam van de campagne, het agentschap, de cliënt, soort media etc. Tevens is een aantal casestudies toegevoegd (wederom drietalig), waarin bekende ontwerpers hun visie geven op verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld hoe een reclamecampagne aan verschillende culturen aangepast kan worden of hoe je met een klein budget kunt werken. Een zeer mooi boek voor mensen met interesse in de reclame en grafische vormgeving, perfect te gebruiken als inspiratiebron.
Teksten in het Engels, Frans en Duits.
Keywords: Adverteren; Reclame; Reclamekunst