Zo maak je een ondernemingsplan - Grit, Roel, 1954- (Groningen : Wolters-Noordhoff, 2008)
In zijn boekje behandelt Roel Grit aspecten van de onderneming in oprichting. Aan de orde komen dan bijvoorbeeld: het idee, marktonderzoek, promotie, financiën en de uitvoering van het ondernemingsplan. Het werkje bevat (tussen de tekst door) nog een aantal aanwijzingen ('activiteiten') als: ontwikkel je huisstijl, ontwerp je visitekaartje, schrijf je in bij de Kamer van Koophandel enzovoort. Serieuze starters ontkomen er niet aan een ondernemingsplan te maken, zowel als leidraad voor de toekomst als instrument bij het aanvragen van een bankkrediet. Het boekje moet worden beschouwd als een praktische handleiding voor studenten en vooral voor startende ondernemers. Het is compleet en gemakkelijk te lezen, de indeling is overzichtelijk.
Keywords: Management; Ondernemen; Ondernemingen; Ondernemingsplan