Onderzoek met SPSS en Excel. - Smits, Johan, ....-; Edens, Ronald, ....- (Amsterdam : Pearson, 2009)
Inhoudsopgave Deel 1 Basiscursus SPSS 1 Starten met het onderzoeksproces 2 Invoer van de gegevens 3 Onderzoeksvragen met betrekking tot één variabele 4 Onderzoeksvragen met betrekking tot twee variabelen 5 Multiple response verwerken 6 Practicumopdrachten Deel 2 Steekproefonderzoek: theorie en EXCEL-toepassingen 7 Steekproefonderzoek 8 Kansverdeling van een steekproefgemiddelde 9 Betrouwbaarheidsintervallen 10 Toetsen van hypothesen 11 Chi-kwadraattoetsen 12 Herhalingstoetsen deel 2 Deel 3 Data-analyse met SPSS 13 Multiple response en antwoordschalen nader bekeken 14 Multiple response verwerken: multiple dichotoom 15 Multiple response verwerken: multiple categories 16 Werken met antwoordschalen 17 Chi-kwadraattoetsen in SPSS 18 Vergelijken van groepen 19 Regressieanalyse 20 Practicumopdrachten
Keywords: Excel; Onderzoek; Statistiek