Praktisch basisboek management. - Frederix, Rob, ....- (Antwerpen : De Boeck, 2008)
Het leerboek Praktisch basisboek management wil de studenten inzicht laten verwerven in de verschillende aspecten en criteria van het commerciële, financiële en organisatorische beleid van een onderneming. Het integreert bedrijfsmanagement, marketingmanagement en financieel management. Studieboeken op het gebied van management en organisatie beperken zich al te dikwijls tot een theoretische beschouwing. In Praktisch basisboek management wordt daarentegen heel duidelijk gekozen voor de link tussen theorie en praktijk: Elk hoofdstuk wordt geschreven in een concrete bedrijfsomgeving. Het boek telt talrijke uitgewerkte cases en voorbeelden, gepresenteerd aan de hand van reële bedrijfssituaties. Alle cases en opdrachten worden ook opgelost in een afzonderlijk verkrijgbare docentenhandleiding.Het praktijkboek Praktisch basisboek management werkt de theorie uit het leerboek verder uit. -bevat verschillende soorten vragen en opdrachten, die alle een sterk praktijkgericht karakter hebben. -helpt de lezer bij het voorbereiden van examens. -verschaft de docent bijkomend materiaal voor managementcursussen. Bij downloads vindt u enkele extra oefeningen bij de hoofdstukken 6, 7 en 10.
Dl.Praktijkboek