Nieuwsvaardig : een crossmediale competentiematrix voor journalisten. - Opgenhaffen, Michaël, ....-; Corten, Maarten, ....-; d'Haenens, Leen, 1964?- (Leuven : LannooCampus, 2011)
De onmisbare journalistieke vaardigheden in kaart gebracht. De werkomgeving van journalisten is het voorbije decennium grondig veranderd. Wat zijn de specifieke vaardigheden van print-, radio-, televisie- en onlinejournalisten? Op basis van praktijkervaringen stelden de auteurs een crossmediale competentiematrix op, een handig instrument om na te gaan of een journalist over de juiste vaardigheden beschikt. Een aanrader voor nieuwsmakers, docenten en studenten.
Raeymaeckers, Karin
Keywords: Journalistiek