Volg je me nog? : over de échte waarde van onlinenetwerken. - Gouman, Tom, ....- (Den Haag : SDU, 2011)
Sociale media bieden geweldige kansen om jezelf online te presenteren en te profileren. Het is een gemakkelijke en waardevolle manier om te werken aan je eigen merk, je personal brand. Door de wereldwijde populariteit van social media zijn oude begrippen als 'sociale netwerken'weer een buzz-woord geworden. Iedereen heeft het erover en er wordt veel over geschreven, maar er zijn maar weinig mensen die écht weten wat een netwerk is, hoe een netwerk werkt en hoe divers een netwerk ingezet kan worden. Volgjemenog? gaat over de échte waarde van deze online sociale netwerken en hoe je die stapsgewijs vormgeeft voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, online zichtbaarheid en zakelijke relevantie.
Keywords: Internet; Sociale media; Sociale netwerken -- Internet; Sociale netwerken