Op weg met pleegzorg : kansen en risico's - Van Holen, Frank, ....-; Vanderfaeillie, Johan, ....-; Vanschoonlandt, Femke, ....- (Leuven : Acco, 2012)
Algemeen kader van de organisatie van de Vlaamse pleegzorg en beschrijving van de verschillende soorten pleegzorg, met aandacht voor de instroom, het begeleidingsproces en de uitstroom. Over de selectie en voorbereiding van de pleegouders, de beleving van de betrokken partijen en bijzondere ondersteunings- en begeleidingsmethodieken.
Vanobbergen, Bruno
Keywords: Pleegzorg -- Vlaanderen