Public relations & marketingcommunicatie voor organisaties : een inleiding - Cool, Ina, ....-; Van Zaelen, Chris, ....-; Wittebroodt, Isabelle, ....- (Gent : Academia Press, 2012)
Dit boek probeert een algemene basis te bieden en toch specifiek in te gaan op zowel public relations als op marketingcommunicatie. Het geeft een actueel overzicht van definities, doelstellingen, instrumenten en raakvlakken van beide communicatiedisciplines.
Deel 2: Handouts 2014-2015
Keywords: Communicatie -- Organisaties