Proef op de som : studeren met dyscalculie. - Desoete, Annemie, 1958-; Tops, Wim, 1979-; Van Hees, Valerie, ....- (Gent : Arteveldehogeschool, 2012)
De documentaire 'Proef op de som - studeren met dyscalculie' dompelt je gedurende dertig minuten onder in de wereld van kinderen, jongeren en volwassenen met dyscalculie. Deskundigen koppelen hun ervaringen aan wetenschappelijke inzichten. In het bijhorende boek worden deze inzichten verder uitgediept en worden kapstokken voor de begeleiding van jongeren met dyscalculie aangereikt. Het educatief pakket 'Proef op de som - studeren met dyscalculie' zorgt voor een boeiende leerervaring. Als we dyscalculie leren begrijpen en gepaste ondersteuning bieden, kan studeren met dyscalculie een haalbare formule zijn, met als proef op de som een diploma.
Vakgroep Onderwijskunde (PP06)
Keywords: Dyscalculie