Waarom Pinokkio een jongen wil worden : stress en overbelasting, mechanismen die leiden tot gezondheidsklachten, disfunctioneren en negatieve emoties. - Wynants, Herlinde, ....- (Gent : Academia Press, 2008)
Dit professioneel informatieve boek richt zich in de eerste plaats tot hulpverleners maar evenzeer tot iedereen die te maken heeft met chronische stress en overbelasting. Het boek bespreekt de mechanismen die overbelastingsproblemen zoals chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie en spasmofilie doen ontstaan en reikt vanuit deze oorzaken de wegen naar herstel aan.
Keywords: Stress