Tools van, voor en door lerarenopleidingen. - Yildirim, Söhret, ....- (Gent : Academia Press, 2012)
Dit boek brengt een overzicht van projecten die werden ontwikkeld binnen het Expertisenetwerk Lerarenopleidingen Associatie Universiteit Gent (ENW AUGent). Deze tools van, voor en door de lerarenopleidingen werden gegroepeerd volgens de thema's vakdidactiek, diversiteitsbeleid, taalbeleid, kunst- en cultuureducatie, onderzoeksondersteuning, ICT-competenties, didactisch (beeld)materiaal, elektronische leeromgevingen en praktijkcomponent.
Mottart, André
Keywords: Lerarenopleiding -- Vlaanderen