Hoe bereidt je een paard? : & andere onuitroeibare taalfouten - De Raat, Friederike, ....- (Amsterdam : Nieuw Amsterdam, 2012)
Dit is een compact en met humor geschreven boekje voor taalgebruikers die willen weten hoe het ook alweer zit met hen en hun, met hoofdletters en kleine letters, die willen weten hoe je managersjargoen en onnodig Engels vermijdt, enzovoort.
Keywords: Taalgebruik; Taalbeheersing