Herstructureren in tijden van crisis : wat is het wettelijk kader nu? - Matthijssens, Ria, ....-; Lombaerts, Saskia, ....- (Mechelen : Wolters Kluwer business, 2013)
1. Collectief ontslag 2. Sluiting van onderneming 3. Overdracht van ondernemingen 4. Outsourcing 5. Regeling stelsel werkloosheid met bedrijfstoeslag (vroeger brugpensioen) 6. Invoering van nieuwe technologieën 7. Vrijstelling van de verplichting startbaanovereenkomsten af te sluiten 8. Outplacement 9. Vergoedingen 10. Specifieke maatregelen voor ondernemingen in tijden van crisis 11. Besluit
Keywords: Ondernemingen -- Herstructureringen