Vraagbaak lokaal personeelsbeleid : de rechtspositie vertaald voor niet-juristen - Appels, Walter, ....- (Bruxelles : Larcier, 2013)
Deze vraagbaak inzake personeelsbeleid van lokale besturen is opgebouwd aan de hand van (meer dan 1300!) antwoorden op veel gestelde vragen en raadgevingen ter voorkoming van vaak gemaakte fouten. Vlot toegankelijk door uitgebreide inhoudsopgave en index.
Keywords: Personeelsbeleid -- Lokale besturen