Sesam atlas van de anatomie. - Kahle, Werner, ....-; Leonhardt, Helmut, 1918-2000; Platzer, Werner, 1929-2017 (Baarn : Sesam., 2006)
Deze 21ste druk is de herziene uitgave van de Duitse negende druk uit 2005. Telkens worden tekeningen in kleur (en soms in zwart-wit) toegelicht in een tekst op de tegenoverliggende pagina. Ten opzichte van de vorige druk is er een aantal toevoegingen op het gebied van klinische opmerkingen. Een korte lijst van namen van medici waarvan de naam wordt gebruikt om structuren te benoemen, is toegevoegd. Verder is er weinig veranderd. Zelfs het aantal pagina's is gelijk gebleven. Een uitstekend leerboek over het bewegingsapparaat met een goede tekst en afbeeldingen
Dl.3 : Zenuwstelsel en zintuigen/Werner Kahle
Keywords: Anatomie