Thought leadership : vernieuwende inzichten en waardecreatie op het snijvlak van markt en maatschappij. - van Halderen, Mignon, ....-; Kettler-Paddock, Kym, ....-; Badings, Craig, ....-; Ziada, Natasha, ....-; Arts, Willem Frans Marie, ....- (Amsterdam : Adformatie Groep, 2013)
Veel bedrijven willen tegenwoordig thought leader zijn. Het is echter vaak niet duidelijk wat dit precies inhoudt, laat staan hoe ze er vorm aan geven. De nieuw verschenen publicatie Thought Leaderschip geeft antwoorden. De auteurs Mignon van Halderen, Kym Kettler-Paddock en Craig Badings plaatsen in ‘thought leadership' het novel point of view centraal. Met een novel point of view laat de organisatie haar medewerkers en stakeholders op vernieuwende wijze kijken naar relevante thema's in de industrie of maatschappij. Door het novel point of view te vertalen naar concrete ideeën en oplossingen creërt het bedrijf waarde voor medewerkers, klanten en andere stakeholders. Hoe komen bedrijven tot een novel point of view? Hoe vertalen ze dit in hun gedrag en communicatie? Hoe delen ze hun kennis en expertise rondom dit point of view? Wat zijn concrete uitkomsten van strategieën voor thoughtleadership? Dit zijn vragen die worden beantwoord in dit boek. De auteurs doen dit aan de hand van het Thought Leadership FrameworkTM dat zij uitleggen met behulp van praktijkvoorbeelden van vijf verschillende bedrijven. Dit boek is voor directeuren, managers, consultants en studenten die bezig zijn met thought leadership. (Bron: website communicatieonline.nl)
Vertaald uit het Engels.
Keywords: Innovatie -- Ondernemingen