Pompen & compressoren - Borremans, Marc, ....- (Gent : Academia Press, 2010)
Dit boek voorziet in de behoefte om in het Nederlands over een uitgebreid boek te beschikken dat de onderwerpen Pompen en Compressoren op een encyclopedische wijze benadert. Praktisch alle pompen en compressoren die op de markt zijn, worden beschreven qua werking en karakteristieken. Op die manier kan de lezer de voor haar/hem geschikte machine kiezen in functie van het doel. (Bron: covertekst)