Slimmer dan je baas : dyslexie op het werk. - Verhoeven, Sjan, ....-; Van Nuland, Jan, ....- (Antwerpen : Garant, 2008)
Een boek geschreven door twee dyslectici. De auteurs zijn ervaringsdeskundigen die vanuit hun eigen leven én hun werk als trainer en coach, een breed scala van aspecten van dyslexie behandelen en daarmee nieuwe inzichten bieden.............Dit boek biedt weerwoord, door het begrip dyslexie in een breder kader te plaatsen en te laten zien dat dyslectisch denken afwijkend kan zijn, maar daardoor juist verfrissend en aanvullend kan werken..............Daarnaast worden concrete handvatten en talrijke tips geboden om beter om te gaan met de lastige kanten van het lezen, schrijven, communiceren en organiseren...............en ook de arbeidsrechtelijke positie van dyslectici komt aan bod.........(Bron: covertekst)