Dyslectisch... en dan? - De Becker, Bieke, ....- (Antwerpen : Garant, 2008)
Dyslexie hebben hoeft helemaal niet zo'n onoverkomelijk probleem te zijn. Het komt erop aan in je eigenheid bevestigd te worden. Wanneer je weet wat je goede kanten zijn, dan neem je er je moeilijkere kanten makkelijker bij, zoals dyslexie.