Marketingbeleid - Van Waterschoot, Walter, ....-; Bilsen, Robert, 1938-2002; Lagasse, Leen, 1957- (Antwerpen : De Boeck, 2013)
Dit boek is de dertiende uitgave en een klassiek en oorspronkelijk Nederlandstalig standaardwerk. Het wortelt in de denk- en doewereld van diverse onderwijsinstellingen en bedrijven. Marketingbeleid is de kritische synthese en interpretatie van de belangrijkste basisconcepten en -methoden uit het marketingdomein. Het bevat alle noodzakelijke topics en verdere verwijzingen die men mag verwachten in een gedegen, inleidend tekstboek. De auteurs vermijden de gemakkelijke slogan- en goeroe- achtige 'kennis'verspreiding, die een gedeelte van de managementliteratuur kenmerkt. Ze laten zich niet leiden door oppervlakkigheden en gemeenteplaatsen en streven naar een zo prettig en toegankelijk mogelijke schrijfstijl. Het werk bevat heel wat illustratiemateriaal, vooral van eigen bodem. Ook deze uitgave werd getoetst aan de wensen van de gebruikers.
Bevat literatuurlijst en registers
Keywords: Marketing -- Beleid