Perspectieven op internationale journalistiek. : liber amicorum aangeboden aan Jan Servaes - Mertens, Stefan, ....-; Servaes, Jan, 1952- (Gent : Academia press, 2013)
Dit boek verschijnt naar aanleiding van een studiedag over internationale journalistiek op 1 juli 2013, die georganiseerd wordt aan het Brussels Center for Journalism Studies aan de Hogeschool-Universiteit Brussel. Doorheen de vele thema's die in dit onderzoekscentrum behandeld worden, is de aandacht voor internationale journalistiek een belangrijke rode draad. Deze rode draad heeft in niet geringe mate te maken met het feit dat vele mensen in het onderzoekscentrum samen hebben gewerkt met Jan Servaes, en geïnspireerd zijn door zijn werk. Naar aanleiding van zijn emeritaat in Brussel hebben alle mensen die in de context van de HUB, of in de context van de Katholieke Universiteit Brussel, één van de partners in de HUB, met Jan Servaes samenwerkten een hoofdstuk geschreven voor dit boek. Dit boek willen we hem als liber amicorum aanbieden.
Liber amicorum aangeboden aan Jan Servaes
Keywords: Internationale journalistiek