De PR-factor : succesvol bedenken, maken en verspreiden van nieuwswaardige content - de Barros Barbosa, Carla, ....-; Van der Linden, Christine, ....- (Amsterdam : Adfo, 2013)
Hoe kun je als marketeer of PR-professional informatie zo nieuwswaardig maken dat media de productinformatie of het merkverhaal opnemen in hun krant, tv-programma of blog? Juist nu het medialandschap met grote snelheid verandert en digitaliseert? Door de PR-factor als kompas te nemen op jouw tocht door medialand. Aan de hand van twaalf cases, meer dan veertig tips, 10 modellen en de gedeelde ervaringen van tien journalisten en bloggers, leer je hoe je jouw boodschap zo relevant mogelijk maakt voor media en consument en daarmee je PR-resultaat verhoogt. En hoe je dat resultaat inzichtelijk maakt.
Keywords: Communicatie; Marketing; PR