Tekstanalyse : methoden en toepassingen - Karreman, Joyce, ....-; Arts, Willem Frans Marie, ....-; Schuurs, Uriël, ....- (Assen : Van Gorcum, 2013)
Sluit uw tekst wel aan bij de gestelde doelen? Hoe samenhangend is de tekst? Welke overtuigingsmiddelen worden ingezet? Is de argumentatie wel aanvaardbaar? Hoe conventioneel is deze tekst? Al dit soort vragen komen aan bod in Tekstanalyse.
Met register, bibliografische verwijzingen en oefeningen op de website
Keywords: Tekstanalyse -- Nederlandse taal; Tekstanalyse -- Nederlands