Fundamenten van de psychologie - Brysbaert, Marc, 1963- (Gent : Academia Press, 2008)
Dit is een inleidend handboek psychologie dat zich specifiek richt op de professionele bachelor. De tekst is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten, ook uit Vlaanderen en Nederland. Naast een vlotte leesbaarheid is de didactische aanpak een enorme troef van dit boek. Op het einde van elk hoofdstuk volgt een samenvatting van de leerstof en worden de belangrijkste begrippen nog eens herhaald.
Bevat oefenboek
Keywords: Psychologie