Opleidingsvormen - Claes, Marc, ....- (Mechelen : Wolters Kluwer, 2013)
De tewerkstelling van jongeren en werklozen kan gecombineerd worden met hun opleiding of hun beroepsvervolmaking. In een aantal opleidingsvormen zijn er voor de werkgever bijzondere tegemoetkomingen voorzien op vlak van het uit te keren loon (of vergoeding) en/of op het vlak van de socialezekerheidslasten. Dit boek geeft een overzicht van deze opleidingsvormen.
Keywords: Opleidingsvormen