Culturele waarden en communicatie in internationaal perspectief - Claes, Marie-Thérèse, 1945-; Gerritsen, Marinel, 1949- (Bussum : Coutinho, 2011)
Studieboek op hbo-niveau over verschillen in cultuur, normen en waarden van uiteenlopende nationaliteiten en de rol die ze spelen bij communicatie.
1e dr.: 2002.
Met lit. opg., reg.
Keywords: België; Nederland; Culturele verschillen; Go international; Interculturele communcatie; Interculturele communicatie; International office; Waarden