Handboek praktijkgericht onderzoek : zorg, welzijn, wonen en werken. - Migchelbrink, Ferdie, 1951-2019 (Amsterdam : SWP, 2013)
Praktijkgericht onderzoek is niet meer weg te denken in de zorg, welzijn, wonen en werken en het hoger beroepsonderwijs dat opleidt voor deze werkvelden. Dit handboek beschrijft al de facetten van praktijkgericht onderzoek : achtergronden, uitgangspunten, methoden & technieken en processen. Verder biedt het gedachtegangen, ideeën, richtlkijnen en praktische aanwijzingen voor het ontwerpen, uitvoeren en (bege)leiden van praktijkgericht onderzoek.
Opvolger van het boek 'Praktijkgericht onderzoek in zorg en welzijn'