Presenteren met impact : van intro tot applaus - Van Den Eijnden, Geert, ....-; Jansen, Kaat, ....- (Leuven : Acco, 2013)
Een belangrijke presentatie op komst? En je wil graag fris uit de hoek komen? De wereld verlossen van doodsaaie presentaties? Dan hebben we goed nieuws. Tien presentatietips en een digitale speeltuin. Dat ligt vandaag in de aanbieding. Simpele - en iets minder simpele - tips & tricks om je presentatie de schwung te geven die je publiek verdient. Want goed presenteren, dat kan je leren. Wil je verrassen? En de geeuw veranderen in grote ogen? Duik dan de digitale speeltuin in: Prezi, Sliderocket, Vuvox, … Nieuwe presentatiesoftware waarmee je snel indrukwekkende slides kan maken: zwetend, vloekend en lachend. Graag stomen we je klaar voor presenteren met impact. Volg de wegwijzers in dit boek én leer presenteren als een ‘young professional'.
Keywords: Presentatietechnieken