Sociaal werk verbindt - Thienpont, Kris, ....- (Gent : Academia Press, 2014)
Het zijn boeiende tijden in het welzijnswerk en het sociaal werk in het algemeen. Dit boek is het resultaat van een colloquium dat in februari 2014 werd georganiseerd door Arteveldehogeschool Gent, het Vlaams Welzijnsverbond en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De bijdragen brengen een reflectie over vermaatschappelijking, de plaats van de sociaal werker in dat proces, en de rol van de opleidingen sociaal werk in dat verband.
Keywords: Maatschappelijk werk -- Nederland; Maatschappelijk werk -- Vlaanderen