Het idee M/V : ontmaskering van een hardnekkig denkbeeld - ten Broeke, Asha, ....- (Amsterdam : Maven Publishing, 2011)
Populair-wetenschappelijke studie over de rol van epigenetica bij het ontstaan van sekseverschillen.
1e dr.: 2010.
Met lit. opg., reg.
Keywords: Mannen; Sekseverschillen; Vrouwen