Zo maak je een marketingcommunicatieplan - Dondorp, Daan, ....-; van der Sluijs, P. N., ....- (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2014)
Zo maak je een marketingcommunicatieplan leert je hoe je zelf snel een succesvol marketingcommunicatieplan kunt ontwikkelen. Het biedt je een superoverzichtelijk stappenplan waarmee je gemakkelijk zelfstandig aan de slag kunt. Per stap krijg je de nodige achtergrondinformatie. Centraal staat het marketingplan dat jij verder gaat uitwerken en verdiepen in het marketingcommunicatieplan. Je leert de omgevingsanalyse, doelgroepen, doelstellingen en de strategie te bepalen. Aan bod komen verder de communicatiemix, het creatieve ontwikkelingsproces, de mediakeuze en het budget. Natuurlijk vind je in dit eigentijdse boek ook alles over de online marketingcommunicatie. Glashelder geïllustreerd met sprankelende praktijkvoorbeelden van internationale concerns zoals Coca Cola, Ford en Dove. Zeker weten dat de theorie gaat leven voor je en dat je het plan met veel plezier gaat uitwerken! Het is een compact en handzaam boekje dat je prima naast de bestaande literatuur over dit onderwerp kunt inzetten. Een ideale aanvulling dus! Het boekje gaat in op zowel B2C- als B2B-producten.
Met literatuuropgave, register.
Keywords: Communicatie; Marketing; Plannen