Jaarlijkse vakantie - Dellisse, Marie-Paule, ....- (Mechelen : Wolters Kluwer Belgium, 2014)
Dit werk behandelt het onderwerp jaarlijkse vakantie in twee grote hoofdstukken. Het eerste hoofdstuk is gewijd aan de bespreking van het stelsel van jaarlijkse vakantie voor bedienden, het tweede hoofdstuk bespreekt het stelsel van jaarlijkse vakantie voor arbeiders. Beide hoofdstukken zijn volgens hetzelfde stramien opgebouwd. De thema's die telkens aan bod komen zijn het toepassingsgebied, de vakantieduur, de gelijkgestelde periodes, het vakantiegeld, de jeugd- en seniorvakantie, de Europese vakantie.
Keywords: Vakantiewetgeving