Architectuur België : 25 jaar in 75 projecten - Van Gerrewey, Christophe, 1982- (Tielt : Lannoo, 2014)
25 jaar Belgische architectuur in woord en beeld Architectuurexpert en literair multitalent Christophe Van Gerrewey over een kwarteeuw Belgische architectuur. Een eigenzinnige selectie van de 75 belangrijkste architectuurprojecten sinds 1989, compleet met interviews met de belangrijkste protagonisten. In een kwarteeuw ontpopte ons land zich van architecturale woestenij tot gidsland. Van Gerrewey schetst die evolutie aan de hand van 75 iconische gebouwen en projecten. Hij ging ook praten met de belangrijkste architecten sinds 1989 en wijdt een extra hoofdstuk aan de realisaties van 'onze' Belgen in het buitenland.
Keywords: Architecture -- 20th century -- Belgium; Architecture -- 21st century -- Belgium