De collega's werken thuis : kies zelf waar, wanneer en hoe je werkt - Van Massenhove, Frank, ....-; Auwers, Tom, ....- (Leuven : LannooCampus, 2013)
Droom je van thuiswerken of voel je je goed bij een prikklok? Zelf kiezen waar, wanneer en hoe je werkt, leidt tot gelukkige collega's en de beste resultaten. Werken waar, wanneer en hoe je wilt, klinkt trendy. Maar hoe zet je dat om in de praktijk? Frank Van Massenhove en Tom Auwers vertellen hoe ze er als duo in slaagden een totaal aftandse organisatie om te vormen tot een trendsetter. Het nieuwe werken kan uiteraard niet zonder het nieuwe leidinggeven met een basis van respect en vertrouwen. Voor open-minded managers, CEO's en topambtenaren die het verschil kunnen maken, maar ook voor iedereen die wil weten hoe werken anders kan.
Keywords: Human recources -- Thuiswerken; Human recources -- Werkplezier