Tijd? Altijd! : Sofie Vandamme (red). - Vandamme, Sofie, ....- (Gent : Academia Press, 2014)
Dit jaarboek van het Studium Generale van de Hogeschool Gent bevat essays van de sprekers die tijdens het academiejaar 2013-2014 een lezing hebben gehouden over het jaarthema ‘Tijd? Altijd!'. In deze bundel wordt stilgestaan bij de vraag hoe allerlei vormen van en opvattingen over tijd aan de orde zijn in de maatschappij, in de kunsten en in het wetenschappelijk onderzoek. In deze bundel is ook een cd-opname opgenomen van de geluidsperformance ‘21' van Saskia De Coster en Inne Eysermans.
Keywords: Tijd -- Sociologie; Tijd; filosofie; Tijd in de kunst