Handboek management accounting : Kostprijsberekening voor managementbeslissingen. - Everaert, Patricia, 1968-; Bruggeman, Werner, 1952-; Hoozée, Sophie, 1985- (Antwerpen : Intersentia, 2013)
De doelstelling van dit boek is een inzicht te geven in de belangrijkste technieken van kosten- en winstbepaling met als hoofddoel accurate en relevante beleidsinformatie te verschaffen aan managers om hen maximaal te ondersteunen bij het nemen van beslissingen en het sturen van de verschillende afdelingen.