Organisatie identiteit : van bouwen tot sturen - van Bekkum, Tibor, ....- (Amsterdam : Adfo Groep, 2014)
Organisatie identiteit speelt een centrale rol in het succes van merken en organisaties. Een vitale identiteit geeft organisaties een gedeeld, relevant en onderscheidend handelingsperspectief. Het is een voorwaarde voor een sterke reputatie, creëert concurrentievoordeel, draagt bij aan winstgevendheid en is een succesfactor voor cultuurverandering. Dit boek laat zien hoe merk-en organisatievraagstukken vervlochten zijn en gaat over de identiteit van de organisatie als kompas voor (merk)strategie en marketing & communicatie. De auteur is expert in positionering en identiteitsontwikkeling.
Keywords: Communicatie -- Organisaties; Marketing; Organisatieleer