Kleur bekennen : overheidscommunicatie in vijf spanningsbogen - Rijnja, Guido, 1960-; De Witte, Vera, ....- (Amsterdam : Adformatie Groep, 2014)
Kleur bekennen Is het de enorme behoefte aan verantwoording over het doen (en vooral: laten) van organisaties? Zijn het de ongekende technologische toepassingen om transparant te handelen? Of is het de ontdekking van overheidsorganisaties dat zoveel wordt bereikt door aan te sluiten op energie in buurten en branches? Aan aanjagers geen gebrek, als het om de communicatieve overheid gaat. Aan de hand van vijf trends beschrijven Guido Rijnja en Vera de Witte in dit boekje de stand van het gewas. Zelden doen die ontwikkelingen zich als eenvoudig voor. Tegenover de hang naar openheid staat een drang naar veiligheid. En wat betekent de eeuwenoude behoefte aan sturing in een steeds verder uitwaaierend medialandschap. Van wie is Overheidscommunicatie eigenlijk?
Keywords: Overheidscommunicatie -- Nederland