Ssst, hier werkt men : Slimmer communiceren op de nieuwe werkvloer in 10 stappen - De Vogelaere, Nancy, ....-; Renneboog, Joke, ....-; Wambacq, Elke, ....- (Brussel : Politeia, 2014)
Het Nieuwe Werken vormt vaak een antwoord op de uitdagingen waarmee steeds meer organisaties geconfronteerd worden: de steeds mondigere klant, of ook de mix van verschillende leeftijden en verwachtingen op de werkvloer. Maar niet alle medewerkers zijn even enthousiast, en als gevolg raken nieuwe en oude methodes verstrikt met elkaar
Keywords: Organisaties; communicatie; Arbeidstevredenheid; Nieuwe werken