Van analoog naar digitaal : inleiding in de communicatietechnologie - De Grooff, Dirk, 1954- (Leuven : Acco, 2014)
Communicatietechnologie maakt de laatste decennia steeds meer deel uit van ons dagdagelijkse leven, zowel op het werk als daarbuiten. Dit boek is geschreven voor studenten van het hoger onderwijs die na hun studies rechtstreeks of onrechtstreeks te maken zullen hebben met (nieuwe) media en hun mogelijkheden en toepassingen. Vooral in sectoren als communicatiemanagement, bedrijfs- communicatie, (online) marketing en journalistiek is een basiskennis van communicatietechnologie een absolute voorwaarde om op een efficiënte manier te kunnen samen- werken met medewerkers uit de eigen ICT-afdeling, zoals webdevelopers, of met toeleveranciers, zoals bijvoorbeeld grafische bedrijven.
Keywords: Communicatietechnologie; Digitalisering