Waarom wij liefhebben : de aard en chemie van verliefdheid - Fisher, Helen E., 1945-; Vernooy, Robert G. M., 1961- (Amsterdam [etc.] : Contact, 2005)
Beschouwing over liefde en verliefdheid vanuit evolutionair en persoonlijk perspectief aan de hand van een groot aantal voorbeelden.
Met bibliogr., reg.