Lezen en schrijven in de communicatiewetenschappen - Deprez, Annelore, 1978-; Van Bauwel, Sofie, 1972-; Vande Winkel, Roel, 1974- (Gent : Academia press, 2015)
Lezen en schrijven in de communicatiewetenschappen is een inleidend handboek, gericht naar Bachelorstudenten die een eerste literatuurstudie moeten uitvoeren of hun eerste paper moeten schrijven. Maar het is ook een werkinstrument dat tijdens de verdere academische carrière van pas kan komen, bijvoorbeeld bij studenten die een scriptie of een Masterproef moeten schrijven.
Deprez, Annelore
Deprez, Annelore