Geen twee hetzelfde : menselijke natuur en menselijke individualiteit - Harris, Judith Rich, ....-; Van Huizen, Peter (Peter Hendrik), 1934- (Amsterdam [etc.] : Contact, 2006)
Speurtocht naar de basis van de menselijke persoonlijkheidsontwikkeling.
Omslagtitel: Geen 2 hetzelfde.
Met lit. opg., reg.
Keywords: Individuele verschillen; Persoonlijkheid