Uitzendwerk : 360° handboek - Denys, Jan, ....- (Leuven : LannooCampus, 2015)
De Belgische uitzendsector voor het eerst gebundeld. Hoe is de uitzendsector de voorbije vijftig jaar geëvolueerd? Hoe kijken uitzendkrachten en klanten vandaag naar uitzendwerk? Op welke trends kan de sector de komende jaren inspelen? De voorbije halve eeuw groeide de uitzendsector van een soms obscure dienstverlening uit tot een onmisbaar deel van de Belgische arbeidsmarkt. Van die evolutie maakt expert Jan Denys nu de balans op. In Uitzendwerk gaat de auteur in op de geschiedenis van de sector, maar ook op de rol die uitzendkrachten vandaag spelen. Bovendien onderzoekt het boek welke uitdagingen en kansen de veranderende arbeidsmarkt kan bieden, zowel voor werkgever als uitzendkracht. Dit boek werpt een unieke blik op de praktijk en laat daarbij zowel topmedewerkers uit de uitzendwereld als academici, sociale partners en juridische experts aan het woord. Hun bijdragen zorgen voor een compleet overzicht van een dynamische en constant evoluerende sector.
Keywords: Uitzendwerk; Human resources management