In Balans online : boekhouden in stappen : oefenboek - Debels, Jan, ....-; Dhuyvetter, Pieter, ....-; Van de Cruys, Luc, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2015)
In Balans is de ideale inleiding in de wereld van het dubbel boekhouden. Theoretisch kader van boekhouden in de realistische context van een spilbedrijf Een unieke code geeft toegang tot de webapplicatie In Balans online Bruikbaar in de tweede graad als kennismaking, in de derde graad als opfrissing, of in een hoger- of volwassenenonderwijs Methode- en platformonafhankelijk
Bevat online lesmateriaal
Doelgroep: Secundair onderwijs
Keywords: Boekhouden -- Secundair onderwijs