Laagspanningsinstallaties : technologie en ontwerp - Desmet, Jan, ....-; Knockaert, Jos, 1974-; Sergeant, Peter, 1978-; Corne, Bram, 1990-; Debruyne, Colin, 1982-; Dereyne, Steve, 1979-; Descheemaeker, Jan, ....-; Hespel, Lien, ....-; Vansteenberge, Cis, ....-; Verhelst, Bart, ....- (Kortrijk : Universiteit Gent. Campus Kortrijk. Vakgroep Energie en Systemen, 2015)
“Laagspanningsinstallaties: technologie en ontwerp” bevat naast de wetenschappelijke insteek tal van praktische richtlijnen voor de optimale, energiebewuste, veilige en vooral de bedrijfszekere uitbating van een industriële installatie. De praktische handleiding in combinatie met de theoretische uitwerking maken dit werk tot een unicum in zijn soort bij het ontwerpen van een industriële installatie. Kortom, dit werk is het aanbevolen handboek voor de student, en het naslagwerk bij uitstek voor de hedendaagse elektrotechnicus en voor wie zich wil verdiepen in elektrische laagspanningsinstallaties.
Keywords: elektrische installatie; laagspanningsinstallaties