Inspirerend coachen : de kunst van dynamisch en uitdagend communiceren - Clement, Jef, ....- (Leuven : Lannoo Campus, 2018)
Een boek dat leidinggevenden, ouders, leraren, begeleiders en coaches interessant zullen vinden. Dit uiterst aantrekkelijk gelayout werk oogt vakkundig en tegelijkertijd speels, en de oefeningen zijn in één oogopslag terug te vinden dankzij een herkenbaar kader. En inhoudelijk is er veel positiefs te melden.
Doelgroep: Voor leidinggevenden, coaches, ouders, leraren en begeleiders
Keywords: Coaching; Management; Personeelsmanagement